Ka ndodhur një aksident i rëndë në hyrje të Tetovës, Siç mëson TS, aksidenti ka ndodhur mes një makine të “Np Rrugët e Maqedonisë” dhe një cisterne.

Siç shihet në këto fotografi vetura është shkatërruar.
Polica ka dalë menjëherë në vendin e ngjarjes dhe po merr masa për zbardhjen e aksidentit.