Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në rrugën “1Maji” në Shkupi, ku jetën e kanë humbur dy të rinj.

Sipas raportimeve të para, aksidenti ka ndodhur në këtë aks rrugor që çon drejt Draçevës dhe Studeniçanit, kur dy vetura janë përplasur rëndë, ndërsa në vendin e ngjarjes kanë vdekur dy të rinj, që po drejtonin makinat.

Bëhet fjalë për persona të moshave 20 deri 30 vjeç.