Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në autostradën A3 në Kroaci.

Gjatë përplasjes mes një kamioni dhe një autobusi jetën ka humbur shoferi i kamionit i cili është shtetasi i Maqedonisë së Veriut.

Autobusi është me targa të Bosnje Hercegovinës, ndërsa raportohet për dhjetëra pasagjer të lënduar.