Sot afër orës 07:00 në pikën pagesore të autostradës Tetovë-Gostivar ka ndodhur një aksident komunikacioni.

Është aksidentuar makina Mercedes dhe Tuareg. Deri më tani flitet për një grua që ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes dhe ajo është nga Dibra.

Drejtori i spitalit të Tetovës, Florim Besimi ka informuar se në këtë spital janë sjellë 4 persona të lënduar, 3 bura dhe një grua.

Personat e hospitalizuar në Spitalin Klinik të Tetovës janë: Arben Klobuçishta, Mersim Koleci, Arif Koleci dhe Blerime Klobuçishta.

Aksident i rende me pasoja ne njerez ne pike pagesen e Tetoves.

Publiée par Alsat sur Mardi 2 avril 2019