Një aksident tragjik ka ndodhur në qarkoren e Shkupit në të cilën sipas informacioneve fillestare një person ka vdekur kurse tre të tjerë janë të lënduar, dy nga të lënduarit thuhet të jenë zyrtarë policor.

Në aksident janë përfshirë vetura e tipit BMW dhe një mjet i rëndë transportues. Sipas dëshmitarëve vetura e tipit BMW është goditur nga kamioni nga prapa pasiqë e njëjta ka qenë e ndalur nga zyrtarë të policisë për tejkalim të shpejtësisë së lejuar. E pas goditjes së marrë, vetura e tipit BMW është kapluar nga zjarri.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/2454795201280309/