Qarkullimi në rrugën rajonale Manastir – Demir Hisar afër fshatit Lisolaj nga or 12:18 zhvillohet në një korsi.

Qarkullimi në këtë aks rrugor ishte në ndërprerje për shkak të një aksidenti trafiku mes një kamioni dhe një traktori, në të cilin ka humbur jetën bashkudhëtari që ka qenë në traktor.

Artikulli paraprakShekerinska: Synojmë qëllimin e ardhshëm – referendum të suksesshëm!
Artikulli tjetërHaraçinë, i riu goditet nga një plumb qorr derisa ishte në çajtore