Në autostradën Tetovë-Gostivar, në afërsi të mbikalimit të Debreshtit, vetuar e tipit “Kia Sefia” me targa të Gostivarit e drejtuar nga 26-vjeçarja Ç.S. nga Gostivari, ka humbur kontrollin dhe ka dalur nga rruga. Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 04:20 minuta.

Nga aksidenti Ç.S ka marrë lëndime trupore dhe është transferuar me urgjencë në në Klinikat e Shkupit.

Nga policia thonë se janë kryer hetimet dhe punohet në zbardhjen e arsyeve të aksidentit.