Dje rreth orës 16.00,në rrugën lokale Tetovë-Trebosh, në afërsi të daljes nga Tetova, ka ndodhur aksident trafiku, në të cilën kanë marrë pjesë dy vetura edhe atë: vetura e tipit ,,Opel Vektra,, me traga të regjistrimit të Tetovës, të cilën pa leje për vozitje e ka drejtuar 22-vjeçari B.A. nga fshati Trebosh, dhe vetura e tipit ,,Ford Mondeo,, me targa të Serbisë, e drejtuar nga 28-vjeçarja T.B. nga qyteti i Valjevës, Republika e Serbisë.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes dhe punohet në përcaktimin e shkakut, rrethanat në të cilat ka ndodhur aksidenti dh të gjitha detajet në veçanti.