Në rrugën e vjetër nga fshati Stajkovci për në Smilkovci, pas mesnatës ndodhi një aksident trafiku në të cilin A.J. (20) nga fshati Smilkovci i Shkuptt, që ngiste një automjet të udhëtarëve “Opel Zafira” me targa të Shkupit, goditi një shtyllë konkrete, njofton Plusinfo.

Nga lëndimet e marra, shoferi vdiq në vend dhe pasagjerët në automjet, 16 vjeç dhe 17 vjeç, morën lëndime trupore.