Aksident i rëndë trafiku në autostradën Shkup-Tetovë në afërsi të fshatit Zhelinë. Një kamion ka humb kontrollin dhe është rrokullisur. Gjatë këtij aksidenti mbetet i lënduar vozitësi i kamionit.

SPB Tetovë dhe organet tjera kompetente kanë dalë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin. Nuk dihet se si ka ardhur deri tek humbja e kontrollit dhe rrokullisja e kamionit.