Ekipet mjekësore tashmë kanë arritur të transportojnë shumicën e të lënduarve në aksidentin në autostradën Shkup-Tetovë.

Sipas informatave zyrtare nga gazetari ynë në teren, numri i viktimave ka arritur në gjashtë.

Udhëtarët të cilët janë në gjendje kritike janë dërguar në spitalin shtetëror të Shkupit “Nënë Tereza” dhe në spitalin ushtarak “8 Shtatori”.