Një 30-vjeçar me inicialet Z. P. nga Shkupi po ngiste një motor Suzuki me targa të Shkupit, e humbi kontrollin dhe doli nga korsia, pas së cilës goditi një mur betoni.

Aksidenti ndodhi rreth orës 23.30 në Rrugën Regjionale në Veles.

Z.P u transferua në Spitalin e Përgjithshëm në Veles, ku një mjek konstatoi lëndime të rënda trupore.