Në orët e para të mëngjesit të sotëm ka ndodhur një aksident trafiku, në të cilën të përfshirë janë dy vetura, prej të cilave njëra e policisë e një private.

Nga aksidenti të lënduar kanë mbetur dy zyrtar policorë dhe shoferi i makinës tjetër. Sipas informacioneve, njëri nga policët e lënduar është shtruar në spital për kurim të mëtutjeshëm.