Aksion për dhurimin e gjakut për nder të festës “Shën Mëria e Madhe” do të mbahet në Shtëpinë e Armatës së Republikës së Maqedonisë.

Aksioni me moton “Bëhu hero dhe shpëto jetën dikujt”, do të zgjasë deri më orën 17:00.

Aksioni i dhurimit të gjakut do mbahet për të gjashtëmbëdhjetën herë, ndërsa e organizon Kryqi i Kuq dhe Instituti për mjekësia transfuzionale të Republikës së Maqedonisë.