Më 23 prill 2019, në orën 9:30, në vendin e quajtur “Shtallat e Mateçit” në fshatin Mateç të komunës së Likovës janë gjetur predha RRF 40 mm, plumba me kalibër 7.62×56 mm, dy granata dore, një mbajtës i raketë RRF, një mbatës dixhital për qitje një kuti metalike dhe një mbajtëse për të.

Në vendin e ngjarjes ka kryer inspektim edhe ekipi i SPB-Kumanovë.