Ende është duke u zhvilluar aksioni policor në Luboten të Shkupit.

Nga SPB Shkup për TV SHENJA, thanë se aksioni policor është i policisë financiare i mbështetur nga MPB.

Pas përfundimit të aksionit pritet që të ketë deklarata zyrtare lidhur me aksionin.

Sipas informacioneve të TV SHENJA, banorët e Luboteni janë të revoltuar nga ky aksion dhe kanë paralajmëruar bllokimin e rrugës.