NP ,,Higjiena Komunale” – Shkup sot do të fillojë aksion vjeshtor për pastrim të përgjithshëm në komunën Saraj të Shkupit.

Me fillim nga ora 11:00, para Fakultetit të shkencave islame kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti dhe drejtori i NP ,,Higjiena Komunale” – Shkup, Abdusamed Shabani do ta shënojnë fillimin e këtij aksioni.