Pasdite përpara Gjykatës Themelore Shkup 1, filluan të vendosen barrikada metalike. Siç informon Fokus, kjo ndodh për shkak të shpalljes së nesërme të aktvendimit për ish-kryeministrin Nikolla Gruevski për rastin “Tank” dhe protestat e mundshme përpara Gjykatës.

Në rrjetet sociale, veç më po qarkullojnë thirrjet për protesta nesër përpara Gjykatës Themelore.