Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili është edhe kandidati kryesor për të qenë kryeministri i ardhshëm i Kosovës,mbrëmë në Top Chanel ka folur në lidhje me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi dhe është shfaqur mjaft i prerë se ai duhet të japë dorëheqje.

Në rast se nuk do të dorëhiqet, Kurti tha se mund të shkarkohet.

Albin Kurti:Duhet të japë dorëheqje ose do të shkarkohet. Ai duhet ta kuptojë vetë dhe të japë dorëheqje.