Nuk i kam dëgjuar përgjimet e publikuara dhe as nuk do ti dëgjoj, aty nuk publikohen biseda zyrtare por gjëra të kota. Me atë që më kanë njoftuar njerëzit e mi të afërt, bëhet fjalë për “brymë mëngjesi” që do të venitet shpejtë.

Ai gjithashtu ka shtuar se organet e drejtësisë duhet të merren me rastin./Alsat