Nesër më 12 korrik 2020 (e diel), Kryetari Bashkimit Demokratik për
Integrim, z. Ali Ahmeti dhe kandidati për Kryeministër të parë shqiptar
z. Naser Ziberi, në praninë e kandidatëve   për deputetë nga 6 zonat
zgjedhore, do t’ju drejtohen mediave  para ndërtesës së Kuvendit, me
fillim në ora 11:00.