Ike herët Ruzhdi, na le pa fjalë, do të mbetesh përgjithëmonë në kujtesën tonë.

Qëndrove guximshëm përballë të gjitha sfidave dhe gjithënje ishe i rreshtuar në anën e duhur, atë të së mirës së përbashkët për të gjithë qytetarëve.

Ngushëllime familjes, miqve, dashamirëve, bashkëpunëtorëve, Dibranëve dhe të gjithë të tjerëve që e njohën.

Prehu në paqë Ruzhdi, do të na mungosh shumë, të qoftë i lehtë dheu i Dibrës për të cilën punove pa ndërprerë dhe të cilën e deshe aq shumë.

Artikulli paraprakBosnja e Hercegovina thotë se Kosova është treg shumë i rëndësishëm për ta
Artikulli tjetërFaruk Tasholli: Kah „fluturoi“ Shqiponja nga sheshi në hyrje të Tiranës?