Gjenerali Legjendar i Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Komandanti historik i NATO-s, i mirenjohuri Wesley K. Klark! Gjunjëzuesi i Serbisë dhe kriminelit Milosheviq!

Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti – Legjendari heroik i luftës së armatosur çlrimtare kundër Serbisë pushtuese! Urdhërdhënësi e bombarduesi i Serbisë gjenocidale, ballë për ballë e sy me sy, i jep vleresimin më të madh ndërkombëtar të Amerikes! ALI AHMETI LEGJENDAR!
Ismet Sylejmani,

Prishtinë, 8 Korrik 2021

Artikulli paraprakArrestohet 37-vjeçari i dënuar për vrasje
Artikulli tjetërParashikimi i motit