Nën patronatin e liderit të BDI-së Ali Ahmeti nesër do të organizohet Akademi përkujtimore kushtuar 20 vjetorit të rënies së Ismet Jasharit.

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në akademinë përkujtimore kushtuar 20 vjetorit të rënies së Ismet Jasharit.

Akademia organizohet nën përkujdesjen e Ali Ahmetit dhe do të mbahet me 27 gusht 2018 (e hënë) në hotelin Aleksandar Palas në ora 13:00.

Pjesëmarrja juaj do e nderoje kujtimin për heroin!

Me respekt,
Këshilli Organizativ