Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sonte, e martë 22 tetor 2019, me fillim në ora 20:30, do të jetë mysafir në emisionin debativ Argument në Televizionin shtetëror TVM2 ku do të debatojë mbi zhvillimet aktuale politike përballë analistëve Xhelal Neziri dhe Ibrahim Mehmeti.