Lideri i Bashkimit Demokratik Ali Ahmeti me 23 për qind është politikani më i besuar tek shqiptarët i pasuar nga Zoran Zaev me 17 për qind dhe kryetari i Aleancës për shqiptarët Ziadin Sela me 13 për qind, njofton Aktuale.mk

Kështu tregojnë rezultatet e anketës të realizuar nga Televizioni Telma dhe MCMS e realizuar prej 7 deri 15 nëntor ndërsa janë anketuar 1017 persona.