Sot me fillim në ora 18:30, mbi Urën e Gurit
në Shkup, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti
dhe kandidati për kryeministër shqiptar, z. Naser Ziberi, do të mbajnë
fjalime në tubim zgjedhor.