Lideri i Alternativës, Afrim Gashi në ClickPlus ka folur për informacionet e fundit se partia e tij do të bëhet pjesë e shumicës.

Ai këto i ka quajtur si gënjeshtra të kulluara.

“Janë gënjeshtra të kulluara dhe nuk dua ta zgjasë më shumë”, tha Gashi.

Megjithatë, Gashi ka refuzuar të komentojë deklaratat e liderit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ku thotë se dy deputetë të AAA-së do t’i bashkohen shumicës parlamentare.