Dy nga kompanitë më të fuqishme në botën e teknologjisë, Amazon dhe Apple kanë lidhur marrëveshje.

Direkt në Amazon mund të i bleni produktet origjinale të Apple.

Edhe në të kaluarën keni mund të i blini por ato kanë shitje të palës së tretë. Tash mund të porositni përmes Amazon produktet si iPhone, iPad dhe Apple Watches.

Kjo marrëveshje mes Amazon dhe Apple do të hyjë në fuqi që nga data 4 janar të vitit të ardhshëm.