Gazeta australiane “Canberra Times” në një tekst të titulluar “Lista e turpit: Cilat ambasada kanë borxh më të madh ndaj shtetit për parkim të gabuar” ka publikuar një listë të ambasadave të Canberrit që kanë bërë shkeljet trafiku dhe janë borxhlinjtë më të mëdhenj për parkim të gabuar.

Ambasada e Maqedonisë në Australi këtë vit renditet e 12-ta në listë me 15 shkelje trafiku për parkim të gabuar dhe duhet të paguajë gjoba në vlerë prej 2.144 dollarë.