Ambasadori austriak Johan Sattler në një postim në Twitter i ka kthyer përgjigje kryebashkiakes së Shkodrës, Voltana Ademit e cila kërkoi dje që bashkinë ta drejtojë një mision administrimi ndërkombëtar dhe jo fituesi i zgjedhjeve të 30 qershorit.

Sattler shkroi në twitter se tani jemi në vitin 2019 dhe jo në 1913, ku Shqipëria kërkon t’i hapen negociatat me BE-në.
Prandaj ai bën thirrje që konflikti politik të zgjidhet sa më shpejt.