Drejtoresha e Qendrës Klinike Universitare Stomatologjike Amella Cana Ismaili nuk ndalet. Duke vazhduar me modernizimin e pajisjeve për punë, drejtuesit e këtij spitali të udhëhequr nga Cana kanë renovuar edhe teknikën dentare.

Cana në faqen e saj zyrtare në Facebook ka shkruar

Plotësisht e rinovuar dhe e gatshme për përdorim.

Teknika dentare në Qendrën Klinike Universitare Stomatologjike Shën Pantelejmon mori një pamje të re dhe moderne. 


Ne kujdesemi për stafin tonë, përsëri po modernizohemi dhe vazhdojmë me trendet botërore.