Të shtunën në Manhattan u mbajt Parada Shqiptare për Çamërinë, ngjarje kjo që ka për qëllim forcimin e lidhjeve mos shqiptarëve në Diasporë.

Në këtë organizim të përvitshëm morën pjesë një numër i madh i shqiptarëve që jetojnë në SHBA, të cilët ecnin rrugëve me veshje kombëtare.

Por, ai që ra në sy ishte një i ri me ngjyrë, që komuniteti jonë e thërret “zezaku shqiptar”.

Ai gjatë kësaj parade shihet teksa këndon këngën “Xhamadani Vija-Vija”, duke e ditur tekstin dhe duke e përjetuar sikur të kuptonte vargjet.

Këtë video i shpërndarë edhe vet ai në llogarinë Instagram.
Madje ai ka veshur një bluzë të zezë ku shihet edhe shqiponja dykrenare, ndërsa është fotografuar edhe me të rinj shqiptar.

https://www.instagram.com/p/Byg1OHUFLhq/?utm_source=ig_embed