Ka disa ditë që ka paralajmëruar projektin e saj më të ri “Amor” e punuar në Kosovë, por deri sot nuk e kemi ditur që kjo këngë vjen në trio.

Enca është bërë bashkë me Mixey, dhe artistin e tij më të ri Zaza, të cilin e kemi parë në bashkëpunim me Valzën.
Kjo këngë e realizuar me videoklip do të publikohet sonte në ora 18:00 në YouTube.

https://www.instagram.com/enca/?utm_source=ig_embed