Numri një i stolit para se të merret me problemet e ekipit të tij dhe vështirësinë e sfidës flet për stadiumin dhe problematikën me ndërtimet. “Stadiumi është mjaft i rëndësishëm. Shpresojmë të gjejmë një Sao Paoli të ngrohtë dhe të përfunduar”, – shprehet Ancelotti. Napoli do të presë në shtëpi Liverpoolin në ndeshjen e parë të vlefshme për grupet e Champions Leagues dhe trajneri Carlo Ancelotti ka dalë në konferencën e zakonshme për shtyp.

Numri një i stolit para se të merret me problemet e ekipit të tij dhe vështirësinë e sfidës flet për stadiumin dhe problematikën me ndërtimet. “Stadiumi është mjaft i rëndësishëm. Shpresojmë të gjejmë një Sao Paoli të ngrohtë dhe të përfunduar”, – shprehet Ancelotti.