Deputeti i VMRO-DPMNE, Antonio Milloshoski ka dhënë detaje dhe versionin e tij nga takimi i dy partive më të mëdha LSDM – VMRO-DPMNE për arritjen e marrëveshjes për Ligjin për Prokurorinë.

Milloshoski në cilësinë e anëtarit të grupit negociator ka shkruar në facebook se marrëveshja mund të arrihej, por nëse Zaev nuk do të ishte shumë nervoz për rastin “Reket”.

Sipas tij, Zaev ka insistuar që në krye të hetimit të këtij rasti të jetë prokurorja e tanishme Vilma Ruskoska…. Ja postimi i plotë i Milloshoskit: