Angellovski dhe Cvetanovski do të paraqesin kërkesë për amnisti

Avokati Dragan Peshevski para fillimit të seancës së sotme për 27 prillin, deklaroi se klientët e tij, të akuzuarit e rastit, Goranço Angellovski dhe Ivan Cvetanovski do të paraqesin kërkesë për amnisti.

Peshkevski pret nga Angellovski dhe Cvetanovski të amnistohen sipas Ligjit për amnisti. Ai përcolli mesazhin e dy të akuzuarve se ka ardhur koha për pajtim kombëtar