Dyzetedy mijë euro i kishte ndarë Qeveria e Kosovës që Florim Kryeziu nga Prizreni të shkojë në Gjermani e të ndërrojë protezën e këmbës.

Kryeziu i cili gëzon statusin e invalidit të luftës, u trajtua për tetë ditë në bazë të një marrëveshje të arritur mes Shoqatës së Invalidëve të Luftës dhe kompanisë protetike ORS.

Por, dy muaj pas kthimit nga atje, ai po ankohet se dikush i keqpërdori mjetet financiare të ndara për të.

Artikulli paraprakMërgimtarët e Strugës: Mbetëm pa pasaporta, erdhi koha të ikim, Spasovski të mbaj fjalën
Artikulli tjetërOSMANI: Britania e Madhe është partner i rëndësishëm i Maqedonisë