Nëse kalkulohet varianti që bashkë me zgjedhjet presidenciale mbahen edhe ato parlamentare në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 7.4 % e pasuar nga Aleeanca për shqiptarët me 3.1 % dhe BESA me 2.5 % njofton Aktuale.mk