Në anketën më të re të televizionit Telma dhe MCMS-së, nëse nesër mbahen zgjedhje parlamentare në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 6.7 % e pasuar nga Aleeanca për shqiptarët me 3 % dhe BESA me 2.4 % njofton Aktuale.mk

Anketa është realizuar prej 7 deri 15 nëntor ndërsa janë anketuar 1017 persona.