Aplikacionet më të shkarkuara në Apple për këtë vit

Apple ka zbuluar aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2018. YouTube mori vendin e parë, duke mposhtur Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Gmail zë vendin e nëntë ndërsa befasisht Twitter rënditet në pozitën e 20-të.

Rënditja e 20 aplikacioneve më të shkarkuara është kjo:

YouTube
Instagram
Snapchat
Messenger
Facebook
Bitmoji
Netflix
Google Maps
Gmail
Spotify Music
Amazon
Uber
WhatsApp Messenger
Pandora
Wish
TikTok
Cash App
Google Photos
Google Chrome
Twitter