Ka pak ditë që kompania Apple ka prezantuar modelin e ri të iPhone.

Edhe pse ende nuk ka dalë mirë në shitje, këngëtarja shqiptare e mori në dorë.

Bëhet fjalë për Rita Orën.

Ajo njoftoi përmes Instagramit se kompania i çoi dhuratë modelin e ri 11, dhe për këtë është shumë e lumtur.

“Jam shumë e emocionuar. I dua lodrat e mija të reja”, ka shkruar ajo.

Ta gëzosh Rita!