Kompania e mirënjohur globale Apple do të hapë dyqanin e saj të parë në Evropë nesër në Vjenë pasi ishte mbyllur për shkak të pandemisë me koronavirus.

Apple ka mbyllur përkohësisht të gjitha dyqanet e saj në të gjithë botën për shkak të pandemisë, dhe ndërkohë ka rihapur ato në Kinë dhe Korenë e Jugut.