Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça nuk ndalet .Ai edhe fundjavat i  punon. Muça në postimin e tij sjell foto nga zyrja e tij, i rrethuar me shumë projekte të reja të cilat paralajmëron se me realizim do të fillojnë nga dita e hënë.
‘Edhe të shtunën punoj, nuk pritoj aspak!
Momentalisht zyrja ime është kështu me shumë punë dhe projekte të reja  që do fillojm ti realizojm nga dita e hënë -thotë Muça.