Drejtori i ndërmarjes publike Parqe dhe Gjelbrime Ardijan Muça në faqen zyrtare të tij në Facebook nxit qytetarët të dërgojnë foto, ndërsa tre më të mira do ti shpërblejë

 

Ja çfarë shkruan Muça

3⃣ fotografit më të bukura do fitojn një 🎁 të këndshme🎍!
Parqet janë të bukura edhe gjatë dimrit , andaj dërgoni fotografi 🖼 me komentet Tuaja, tregoni se si kënaqeni Ju në Shkupin e mbuluar me brë ose ndonjë foto të bukur të ndonjë parku dhe prisni një befasi të vogël 😉.