Për prishjen e shtëpisë së drurit në parkun e qytetit ka reaguar edhe drejtori i Ndërmarrjes Publike ‘Parqe dhe Gjelbërime’ Ardijan Muça.

‘Çka të pengoi shtëpia prej drurit në Parkun e Qytetit 🤷♂🤦♂?!
Mos e shkatërro natyrën 🏞! Ajo nuk është fajtore për nërvozen tënde, por ti dhe egoja yte që nuk lejon fëmijët 👧👶🏻 të luajnë dhe të kënaqen 🎪🤹♂ në shtëpinë e përrallave të tyre…’ k shkruar Muça në rrjetin social facebook.
*

Artikulli paraprakShilegov i shqetësuar për prishjen e parqeve në kryeqytet
Artikulli tjetërAhmeti – Serra: Vendi do të integrohet në NATO dhe BE