Rinia shumë shpejt do e lë anash teknologjinë  për tu argëruar me    tek Poligoni PUMPTRACK. 

Sot nga afër pëcjellëm zhvillimin e punës në terren edhe atë së bashku me përfaqësuesin e qytetit Marko Todorov. Ky projekt është i Qytetit të Shkupit, punimet e fazës parë i ka kryer NP “Rrugë dhe rrugica”, ndërsa tani ne si NP “Parqe dhe gjelbërim” kujdesemi për realizimin e fazës së dytë që është gjelbërimi.

 

Image may contain: 2 people, people standing, shoes and outdoor
Image may contain: 1 person, sky, tree and outdoor
Image may contain: 1 person, outdoor and nature
Image may contain: 2 people, people standing, shoes, child and outdoor