Karateisti nga Kosova, Orges Arifi, që i mbron ngjyrat e Kombëtares së Shqipërisë, është renditur në vend të shtatë të Premier League.  

“Orges Arifi i 7-ti në renditjen e Premiere League 2020/2021.

Premiere League është niveli më i lartë botëror i karatesë në cilën marrin pjesë vetëm 64 garuesit më të mirë botëror në kategori”, ka bërë të ditur prindi i Orgesit, Fadil Arifi, ish kryetar i Federatës së Karatesë së Kosovës. 

Image

Renditja

Orgesi është prej karateistëve më të mirë dhe synon shumë, por që në vitet e fundit e ka penalizuar dukshëm një lëndim.