Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,

Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore edhe atë:

Nxemja qendrore e shkollës së fshatit, ndërrimin e dyshemeve në të gjitha klasat dhe lyerjen e shkollës,

Shtruarja e rrugicës me pllaka të betonit te vendi i quajtur Çeshma e fshatit (Vlen të theksohet se punën e dorës e kryen shoqata Vishtica me seli në Austri në krye me z.Bujar Zendeli, falënderojmë gjithë donatorët nga zemra).

Artikulli paraprakPër 5 minuta 2 gola, Gjermani hedh në “tapet” Argjentinën
Artikulli tjetërArrestohet Jasna Mandiq, Ruskoska kërkon 30 ditë paraburgim