Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi, ka vizituar sot stadiumin e klubit futbollistik ” Besa ” në f. Sllupçan, i cili është klubi i vetëm nga kjo komunë, që garon në Ligën e tretë.

Kryetari, i njoftoi përfaqësuesit e këtij klubi se komuna përveç ndihmës financiare që po ja jep në vazhdimësi, shumë shpejt, do të fillon edhe përgatitjen e dokumentacionit teknik, për rekonstrumin e stadiumit, ku më pas në bashkëpunim me FFM-në dhe të tjerë, edhe do ta realizojmë.

Zhvillimi i sportit që nga fillimi i mandatit, ka qen prioritet dhe prandaj në vazhdimësi do të ket angazhim dhe qasje serioze, pasi të gjithë e dijmë se sporti ka rëndësi të shumta në aspekt pozitiv, qoft të shëndetit apo formimit njerëzor në kuptimin e plotë të fjalës.” – zyra për informim, Komuna e Likovës

– KRYETARI I KOMUNËS SË LIKOVËS Z. ERKAN ARIFI VIZITON NGA AFËR STADIUMIN E K.F. " BESA " , f. SLLUPÇAN .- Gjatë ditë…

Publiée par Komuna e Likovës sur Mardi 14 janvier 2020